Friday, September 23

nk bagi ape ea...

salam kepada semua...:)

rase cm dah lame sgt xhapdate belog..memg hakikatnya pon..lbh kureng 3 bulan jugak la...bkn ape, masenye ade je...juz aku yang xde idea nk menulis..
skg ni???xde idea gk cume nk ilangkn bosan..hhehehhe

skg ni lam 2 3 mggu 1st ni,mood nk stadi aku makin kuat...tapi bkn stadi buku pelajaran la..tapi, cm bese stadi novel la..hehhehe...lame dh xlyn jiwang nga novel2 ni semua, so kire cm bls dendam la skg ni...

aku sbnarnye duk pkir nk cari adiah skg ni..nk bg kt seseorg..tp, yg pasti bukan si 'dia' ye...sbb 'dia' tu still xwujud lg lam idup aku skg ni...hehe
aku ni kira memg fail la klu bab2 nk carik adiah...ade sape2 nk bg suggestion x??
xkesah la pe adiahnye,..juz arap2 adiah 2 akn bg seribu makna lam idup dia..yg dia akn bwk ke mana2 n yg akn wat dia egt pd diri pemberi ni..ade idea tak????

aduhh...tetbe terase lapar la plk..nk turun beli mkanan..malasnye!!!!
tp mst turun jgk..tkut plk klu tetbe je si gastrik 2 menyerang...xlarat aku nk tanggung..ubat dh la abh lame dh, nk g jumpe DR ase malas je manjang...huhuhu

ok la...nanti2 aku hapdate lg..nanti2 yg xtau bile...hehehhe
semoga ceria selalu...tata!!!!:)

p/s: sesape ade idea tolong ea???

6 comments:

nick nin0s said...

Ehem ehem..

Nak bagi sape tuh ?
Laki ke puang ? Meh nak bagi cadangan ;D

phia_blues said...

ehem...

sudah semestinye puang la....
jgn pk kokse2....hhahahhaa

nick nin0s said...

Dah tahu dh sape. heeee.

Pahtu ya bagi hdiah nape ke si dia ?

phia_blues said...

tau dah ke???heee....
xwi pn ag...xau nk bagi nde..hahahha

Hamba Allah said...

sy dh lm jd stalker awk..nt stalk la sy yerr..hahahaha..

phia_blues said...

oh...kamu yer???
pndai la kn....
ore follow dh...hehhehhe