Saturday, August 7

kerinduan pada kenangan lalu.....

salam alaik...
lama sudah xku jenguk blogku ini..al maklum la masa x mengizinkan aku berbuat demikian..

tapi kan, aku rase sem ni la sem yg paling teruk buatku...xbermakne ape2, tapi sepanjang masuk je sem ni, aku lnsung xpegang buku..klu pegang pun juz novel je..teruk kan????ish3...pe nk jd nga aku skg ni....

aku ase cam aku dah xknal diri aku sndiri skg ni...mcm aku dh bertukar jd orang laen..
skg ni pn, aku slalu je moody,xbpe nk hepi cam dulu2..xtau la orang prsan ke x tapi aku sendri sedari sikapku itu...teruk btol..cakap pn maen lepas je skg ni,xde nk tapis2 dlu dah...nape aku jadi gni ekk???

saat aku ngah wt n3 ni pun aku ngah layan movie nga 'mama cayang aku'..sambil2 isi masa luang....hhehehhe...bkn luang sgt pn, keje melambak tunggu atas meja..nga report fieldnye, tutorial, lab report, notes2 pn lansung xku kemaskan....
tapi nk wat cmne...dah aku lnsung xde mood nk hadap buku2 2 sume....huhuhuhu....sabar jela nga prangai aku skg ni....ishh33.....

tapi, aku rindu sgt kt kenangan mase2 dulu...skg ni asyik terigt blik je kt sume 2..aku rindukan teman2ku yang dulu...yg setiap ari,setiap mase hepi je....tapi, skg ni dh xmcm dulu...sume cm dh berpisah,payah nk sembang2 n borak2 skali...aku xtau la kamu2 sume sedar ke tak sume ni, tapi siyes aku cakap...SUME DAH BERUBAH!!!!MANE KEAKRABAN KITE CM TIKA DULU????aku tau sume bizi nga urusan masing2, tapi perlu ke kite korbankan sume 2??

tgok????kan aku dah lepas kt cini...sori la klu2 korang sume terasa tapi aku cakap bende yang betul...terserah kt korang nk terime ke tak...pape pn, aku mntak maaf kt sape2 yang terasa or terkecik ati...sori sgt2!!!!pape pn jadi aku still sayang korang sume...na,shema,da,syuk n mah...aku rindu kt perangai korang yg dulu2....
pape jadi pn kite share same2...tapi, skg ni aku feel lonely sgt2 even korang sume ade je kt sbelah aku...knape????sebab AKU RINDUKAN KORANG YG DULU.....
kadang2 sapa pernah terdetik kat ati aku...alangkah eloknye aku xde drpada aku hadapi sume ni...tapi, 2 ayat orang yg xbrani nk hadapi kenyataan...tapi, hakikatnye tu la yang kurase skg ni..

sori la kt korang sume..aku arap jgan sapa ade sape2 yang terase...aku mtk sgt2...memang aku sedar, xsume yang kite lalui akan berkekalan tapi aku hope sgt2 sgale ape yg kite pernah lalui n kenangan yg kite cpte bersame xkorang lupekan..

aku pn nk mtk maaf klu2 aku ade tersinggungkan ati korang diz lately...bkn aku sengaje n lnsung xterdetik di hatiku nk kcikkan ati korang...mgkin emosi aku xbrape nk stabil..mgkin sbb skg ni aku x sesihat dulu..aku dah xleh nk hepi2 sgt slagi masalah aku belum selesai...

tapi....aku rindukan korang..sgt2 rindu..................

aaarghhhh...sakitnye perasaan ni...tapi, aku xmau slalu2 sgt rase sakit cmni...aku tkut aku xmampu...aku takut aku xkuat...


hmmmmm....letih sudah ku melayan sume ni...mau saje aku ikutkn kate2 seniorku..usah fikirkan sume ni..fikirkan diri kite dulu..tapi, aku xboleh n hakikatnye aku xmampu...aku x sanggup nk idup pura2, dpn korang kne wat2 hepi... 2 hipokrit!!!!n aku xsggup nk rase skali ag pe yg prnah aku rase suatu ketika dlu...aku xsggup nk hadapi wt kali ke 2...

sekali lg aku mtk maaf kt korang sume...pasni klu sume still cmni aku terime nga redha...bia la sakit 2 aku sorang2 yg tanggung asalkan korang sume hepi2 slalu...n aku arap korang sume x salahkan aku cz wrote diz n3..aku perlukn sesuatu tk lepaskan sume ni cz pasni aku juz nk concentrate kt stadi....sori sgt2...

aku sayang korang selame2nye..korang la yang wt aku ase hepi slame ni n aku ase tnpe korang aku xkan sehepi dulu..

n wat rumetku baz, aku suke nge lagakmu yg slalu ceria..thanks sgt2 sbb time duduk je kt bilik aku ase hepi sket..jd lupe kt bende2 yg menyakitkan...n lastly, wat na n shema sori cz xjoin korang p pesta konvo ri2..aku arap korang x terasa ble aku tolak pelawaan korang..

AKU SAYANG KORANG SUME...NA, DA, SHEMA, BAZ, SYUK N MAH.....LUV U ALL!!!!!!

3 comments:

QLANtanese AQURius said...

da sayang ya ugop!!!
sayang da maser mula2 kenal ya..dop beruboh pun macm maner da syng yaa lening!!!!~~
friendship never dies n~~glad 2 have friend like u!!!

NuHa said...

n0thing special b0ut me..
but u still wanna be my sahabat,,,
thanx n thanx again~~
i luv all my sahabat..
insyaallah selagi ak b'nafas kt muke bumi ny,,ak xkn lupekn mmbe2 ak...
sbb ak SAYANG k0wg smue~~~~~~~~

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik