Sunday, January 23

ari sabtu ini.................

pale teramat33x sumbak rini...
xtau la sal pe...mybe persenel matter...mybe esimen...mgkin gak kes ketegangan emosi...huuhuhu
aku sendiri pn xtau cmne nk describe..

rini sabtu, cm biase kne trun latihan suksis..
pagi 2 aku oke sesangat..
time PT leh gelak2, sembang2..

starting je nk trun latihan kawad, mood aku ilang!!
xtau la pasal pe tapi memang time kawad 2, aku muncung je..muke pn dah cm asam kecut..
sampai member2 tgor pn aku wat derk je..malas nk layan..
bkn malas sgt pn tapi memang ngah xde mood..so, tuk elakkan aku hangin je se badan, bek aku diam..

"SILENT IS BETTER"

ayat abang aku yg aku ngah try aplikasikn ari ni..
yeke better????
aku ase cm mkin truk je...
sume duk pakat tanye pasal aku diam je..
rumet aku pn same...
tunjuk muka caring die even aku xbape nk layan..(sori ea baz....)

aku sendiri pn xpaham nape aku jd gitu..
mybe sbb sindrom premenstrual or mybe....................

nseb bek mende ni xberpanjangan tuk sari..
petang mood aku dh ok balik..
duk gelak2 je time kelas undang2, lnsung xdgr pe cik ipin duk explain kt depan..
truk kan ade studen cm aku????

time men lg la syok!!
duk gelak je 24jam,sampai kering gusi....ehehhehhe
duk men rebut bola cm ntah pape, memang senok!!!!
smpai tergolek2 aku atas court duk gelak kt bdk2 ni...
trok sungguh perangai, kalah budak2...
lau pakwe dorang tgok, knpem wat2 x knal..hahahahhaha

benti men, trus aku lepak depan court volleyball...tgok dak2 laki tengah berentap!!
masing2 nk menang, cbok duk tnjuk power masing2..
aku yg memang anti bola tuh juz jd pemerhati dr jaoh..
xnak peristiwa dihempap bola berulang...serik kot!!!!

tengah syok2 duk hadap tetibe bola 2 menuju ke arah aku...
LARI...................!!!!!!!
bola ntah ke mane, aku hampir2 nk jatuh krusi..nseb bek xtergolek, klu x malu gler...
tengah aku duk nk stabilkn diri, tetbe ade benda melayang kt tepi aku...

GEDEBABB!!!
KRAKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!

cepat2 aku toleh tepi...
masya ALLAH....
syok betol die landing!!
kononnye nk tnjuk skill la lompat pokok 2 deret kt tepi longkang 2, last2 nga die2 skali landing atas pokok...abeh patah pokok2 tu...

aku pe lagi, bantai gelak la...
lawak sungguh!!!!
gelak memang bagai nk rak, smpai semput nyawa...
sedar2 aku dah tergolek atas rumput...
sakit perut aku duk pakat gelak kt budak 2...
kecian btol kt si ramzanee 2...
sampai merah muke duk tahan bengang...
kahakahakah!!!!!
lawaknye memang kami2 yg ade kt situ je tau...

puas duk gelak aku lari dr court 2...tkot gak aku..mane la tau pas2 ni die landing atas aku plak...huhuhuuhuuhu
lari dr situ, kononnye nk balik bilik la...
last2 jumpe mama aku kt depan blok...
pe lagi???
ajak men la...
sekali lg aku duk terkinja2 kt tengah court...
letih toksah nk kire la...
asal kan aku enjoy.....

pas mandi letih punye pasal, aku duk tido je...
kpale pn penin sesangat, ase cm nk demam pn ade...
mybe bahana duk gelak kuat sgt kot!!
sabar jela...

skg ni ngah cbok2 nk cri info tuk presentation, sempat aku curik mase wat etry baru..
hehehehehe...
ok, skg sambung wat keje!!!!!!


pesanan penaja: jgn carik pasal tgah aku xde mood!!!!

4 comments:

nick nin0s said...

yea yea..
sudah update..

jgn la selaloo moody2~
nty cepat tua yunk..ngee...;pp

phia_blues said...

sy update sbb awk la ni...

sy pn xnk moody tapi keadaan memakse...
sy tension sgt awk!!

sy nk jd cm dulu,xnk moody,nk hepi2 je slalu

tapi,sy xleh nk pakse jd hipokrit..
awak kn tau sume 2....

.F.e.Q.a.H. said...

mokcik weh...
mu jgn la duk tension sgt...
rilek2 keyh...

windu ah ke mu...hehehe

phia_blues said...

aku dah try rilex dah ni..
payoh la weh
pah se se jd msaloh..
sabo jela....huhuuhuhu

rindu kt mu gop..lame xjupe..:(