Wednesday, April 20

selamat ari lahir,Lan....

selamat ari jadi....
slamat ari jadi...
slamat ari jadi RAZLAN....
slamat ari jadi.....

hehehee...
sesaje je ase nk wat post ni..
ase nk mnulis, tp xde idea..huuhuhu
so, aku decide nk wt post sal besday member aku ni..hehehe(xdop keje)

razlan aka lan aka mat le...
banyk btol nickname die..pnah skali 2 die swoh pggil kerry...
eeiiii....yucks!!!!geli2...ala manja2 gtu...hahhahaa
xsesuai la!!!!!

name betol2 die klu xcilap aku la...RAZLAN AL-KHUDRI
xsure la plk ade mohd ke x kt depan...huuhuuhuhu
ape punye member la aku ni....(geleng2 pale)

xtau la nape tetbe je aku t'egt kt mamat sorang ni..
nk kate rindu...aishh!!!xkot...
tetbe je ptg smlam name die terlintas lam pale otak aku ni..
pk punye pk...bwu aku egt...
rupenye bufday die rini..
ptot la aku tetbe teregt kt die...hehhehehe

alang2 aku dh bosan rini, aku cter la sal die ek...
mamat sorang ni aku knal mse form 4, kt SESTER yang kucintai...
nk kte knal sgt pn,xpun...knl pn gitu2 je...
dh la 1st2 knal aku gaduh nga die...
hehehhee...wt pengetahuan korang, mse skool dlu aku agk brutal..
sbb 2 smpai aku berani nk gaduh ngan mamat2 sekalian...hahahha
nk kate gaduh besar,xde la smpai thp 2..juz perang2 mulut je..

alkisahnye,kejadian 2 jd mse prep petang....
aku leypak la nga sorang member kamceng aku ni,kt kls die...
kbtolan kls ktowg juz side-by-side je...
mse prep yg aku lnsung xwat pape 2 aku spend tuk sembang2 kosong..aishhh,ptot pn rizak SPM kau teruk,PIA!!!!
ok, smbung cter...
tgh aku syok2 duk bual, tetbe de suare menyemak kt tlinga aku...
haishh...benci tol aku!!!kacau daun la die ni...aku duk bebel2 sorang diri cm org xbtol..huuhuhu
aku kalih la muke, tgok sape yg duk menyemak kt blkg aku 2...
ok, sorang mamat!!!
muke ok..still lam kategori macho...
hahhaha...smpat gk aku telek2 muke die..ape punye pompuan la kau ni pia...ishh3..
tapi, yg mengjengkelkn aku ble dgor suare die..
dh la ckp pekat klate,duk marah2 kt member aku sorang ni...
aku pn bising la,lawan balik...
konon nk back up member la... member aku 2 duk nanges2,.dh la die ngah homesick, tetbe mamat ni crik pasal plk..
aku ni biase la, pntang tgok member kne buli...ecececece..syg member!!!

"woi!!!!mu pehal tetbe maroh2 member aku???"
garang je muke aku time 2..konon2nye la..

"mu sapo???nk maroh aku??ado aku kecek nga mu???"
dalam pekat klate, die lwn aku balik..nseb bek aku paham...hahahha

"hok mu maroh ni member aku..mst la aku bising.mentang2 mu tgok ye jenis senyap,suke la mu nk buli ea??oo...jd mu la hk skmo maroh ke ye 2??baek mu mtk maaf balik!!"
aku yg memg panas baran ni sound la mamat 2..
ayt die balas yg pedas lg hot wt aku terkedu..
"bkpo plok aku keno mtok maaf nyo??mu sapo??mai kelah aku nk bising2..mu adop kls ko???"
amik kau!!!!
terkedu aku..smpai ilang idea nk lwn balik...last2 aku kemas barang, menapak balik ke kls..huhuhu...power ayat die..

stat dr tu, aku memg anti giler la nga die ni..
lnsung xtgur sapa,klau bertembung pn aku wat derk je..
sampai la form 5...setaun aku xckp nga die..
last2, ktowg kne handle perkhemahan tuk budak2 form4..mse 2,memg aku egt nk tarik diri...bayangkn kne wat keje skali nga mamat yg kite anti...sape sanggup???huhuuuhu

tapi, razlan ni bgus la..tgok aku memg xsemngat nk wt keje,last2 die sedar gak..die mtk maaf sal perkara setaun dlu..die ckap dulu die xknal aku betol2 lg..terharu kot!!!!
nk tunggu aku mtk maaf???heehehhe...phm2 jela...ego tinggi beb!!!!
cess!!ego btol pompuan ni!!!!!

pas dari 2 terus ktowg baik...
nk kate jodoh panjang, xla jgk..tapi,still ade jodoh...hhahahaah...perasan giler pompuan ni...ish3
ktowg jumpe blik kat matrik..pdhal aku xtau pn die dpt matrik skali,KM Kedah..sedar2 mse dftar, aku terlanggar die..
ececececece....cm cter lam novel plk..pas lost kontek leh jumpe balik...hahahha
sjk dari 2, ktowg makin rapat..aku plk jenis suke nk manje2..so, die la tmpat aku bermanje slame setaun kt matrik 2..opsss!!!!malunye...hahaha

skg even jarang2 skali aku kontek nga die, tp stiap kali bufday die mst wish..n ktowg akn gunekn peluang yg celcom sediakn free kol tuk no 8pax...memg stiap kali bufday aku akn kol die...sembang lame2 sampai 4 5 jam...
al maklumla...nk jumpe susah..nk kontek pn masing2 bizi..time 2 la leh kate masing2 duk lepas rindu..hahahhaa
abs cter sepnjang setaun kluo..kbtolan bufday aku bln 7..bwu2 msuk sem,so masing2 x bizi lg..time 2 la aku ase paling2 seronok..
nk sembang time bufday die xsesuai..musim exam la katekn..sedih btol..huhuuhuhu

taun ni, kire ni 1st kontek la..nseb bek aku teregt bufday die rini..n nk kate memg rezeki la sebab jumpe no die lam list 8pax aku..kire aku try2 nasib la wish bufday kt die pagi td..nseb bek xslh org...hahaha..
dh la nset aku ilang 2 bln lps,kire memg rezeki la kn???
die pn ilang nset baru2 ni...so,klu aku x jmpe no die memg ktowg lost kontek la..huuhuhu
nseb bek jodoh persahabatan ktowg still pnjang..ALHAMDULILLAH....:)

pnjang cter aku sal die...nk wat cmne???rindu 'kekasih lame' la kate kn...ahakss!!!!
gedik btol!!!!ish3....
suke ati la...blog aku...ade aku kesah korang nk kte pe????

pape pn, khas wat MR LAN...
aku nk ucapkan SLAMAT ARI LAHIR KE 21..
smoge pnjang umo, murah rezeki n hope2 makin2 berisi yek!!!
kate die, die dh makin buncit....xtau la,xnmpk dpn mate lg...hahhhahahaa
n smge bertambah2 macho,jgn hanchor sudah....
MAY ALLAH BLESS.....:)

sekian n3 tuk mggu exam ni...
gud luck lam exam tuk LAN, member2 kt UKM sedkit terchenta ni n wat diri aku sendiri...
hehhehehhee...


p/s: serius ngah mish u sgt2,LAN...:p

9 comments:

.F.e.Q.a.H. said...

amboi...aku dop taw pon mu ade scandal ngan mat le dulu... hahahhaa

phia_blues said...

mane de wei...
hehehhe...kawan2 je...

2 la mu, duk dekat mse aku mtrik..
tp,xamek tau pn...uhuuhu
die la tempatku bermanja....hehhehehhe
gediks!!!!!

.F.e.Q.a.H. said...

hahahaha...geli weh...
halaaaa...
tmpat dkt tp payoh nok g...nok wat guane...

mane la aku nok taw y mat le tu tmpat mu duk bermanje...
mu dop oyak pon kat aku...haaaa..

phia_blues said...

hahhaha...
adop jdoh nk jupe nga mu...
cm aku nga mat le laen...hhahahhaha

mne de aku mnje2 nga ye...mtk tlg sket2 je klu de mslh...
mu jgn pk laen plok..
siyes adop nde...
aku jnji dh nk gewe pah nikoh jah...hehhehe

phia_blues said...
This comment has been removed by the author.
akmal said...

phia, dale diam2..huhu.
minah brutal :)

phia_blues said...

mane de brutal...
hehhehehe
bese la zaman kegelapan
hahhahahaha

.F.e.Q.a.H. said...

ececece...nk nikoh ekgi jgn lupe la jemput aku deh...kang aku kempunan nasik minyok mu...hahaha

phia_blues said...

insya ALLAH...
klu ditkdirkan aku smpat kawen
xkanku melupakanmu....hhehehhehe

b4 tu, pastikan aku mkn nasik minyok mu dulu ea...
hahhahahhaha